Cavalor

Welcome to Cavalor!

Note that the product information is written in an international context and can be in conflict with your local regulation.
For local information, please click here and choose your country.


 • Rest, Nature's best medicine

  Je paard is een atleet: rust is essentieel voor succes

  Cavalor Detox

  Atleten moeten af en toe volledig tot rust komen en recupereren. Na een topprestatie of topseizoen, gooien ze er gecontroleerd de riemen af om hun lichaam weer in balans te krijgen. Ook je paard heeft elk jaar zo’n rustperiode broodnodig, want tegenwoordig zijn de wedstrijdvrije weekends op de vingers van één hand te tellen. Een gevaarlijke evolutie, zeker wanneer je maar één of enkele paarden hebt. Ze het hele jaar door in topvorm proberen te houden is bijna onmogelijk, want het paard continu blijven “pushen” resulteert vaak in vermoeidheid en mindere prestaties.

  » Read more
 • Testimonial

  Cavalor Strucomix Senior
  Lori T.

  "Ik heb mijn twee paarden zojuist overgezet op Cavalor. Een is een volbloed merrie in ruste, voormalig eventingpaard op hoog niveau, en ze is een zeer, zeer kieskeurige eter; ze laat haar graan vaker wel dan niet staan. 's Ochtends vrat ze meestal ongeveer 1/4 van haar graan. Ze vrat een beetje meer tijdens de lunch, en vrat de rest op bij het avondeten. We kunnen nu gewoon wachten tot ze haar Cavalor-voer op heeft! Ik kan zelfs medicijnen in haar Cavalor-voer doen en ze vreet het gewoon op! Ze krijgt nu Cavalor Strucomix Senior."
  » Cavalor Strucomix Senior
 • In the picture

  Nieuwe Cavalor Ambassador!


  Welkom Dressuurstal Van Baalen tot het Cavalor team, we kijken uit naar de leuke samenwerking!

  » Read more » Read all articles