When the result counts


Welcome to Cavalor!

Note that the product information is written in an international context and can be in conflict with your local regulation.
For local information, please click here and choose your country.


 • My Cavalor

  MyCavalor.com’ is een snel en gebruiksvriendelijk online programma dat via enkele vragen in een mum van tijd een passend rantsoen voor je paard berekent. Want jouw paard is anders en heeft andere noden! Heeft hij net meer energie nodig, of moet hij het wat kalmer doen? Op zoek naar gezonde voeding, of iets speciaals omdat hij op dieet staat? Ontdek het met MyCavalor.com.

 • Testimonial

  Cavalor Strucomix Senior
  Grand Prix-ruiter en trainer Christine Betz

  "Het grootste paard waarbij ik de verandering zag, was mijn Grand Prix-paard. Ik begon hem Cavalor® Strucomix Senior en Cavalor® Endurix te voeren, en de resultaten waren ongelooflijk. Hij raakte zijn dikke buik kwijt, werd wat krachtiger, en kon goed omgaan met de stress van het Grand Prix rijden. Hij won zeven van de negen Grand Prix-wedstrijden en zijn hersteltijd is nu ongelooflijk. Hij is een zwaar paard en gewoonlijk had hij drie tot vier dagen last van de nasleep van een zomercompetitie, en nu heeft hij dergelijke hersteltijden niet meer. Hij reageert er ongelooflijk op, en heeft een beter seizoen in de Grand Prix dan op niveaus I en II. Zijn respons op Cavalor is waarom ik zo enthousiast ben over het voer. Hij is een van die paarden die maar blijft geven, en het was belangrijk voor mij om iets voor hem te vinden dat het gemakkelijker zou maken om de voedingsstoffen te krijgen die hij nodig had om zijn werk voor mij te doen."
  » Cavalor Strucomix Senior
 • In the picture

  Cavalor Clinic Mennen


  Zondag 20 mei verwelkomden Tinne Bax en haar man Jan 4 enthousiaste menners en hun teams voor een Cavalor-Clinic.

  » Read more » Read all articles