When the result counts


Welcome to Cavalor!

Note that the product information is written in an international context and can be in conflict with your local regulation.
For local information, please click here and choose your country.


 • My Cavalor

  MyCavalor.com’ is een snel en gebruiksvriendelijk online programma dat via enkele vragen in een mum van tijd een passend rantsoen voor je paard berekent. Want jouw paard is anders en heeft andere noden! Heeft hij net meer energie nodig, of moet hij het wat kalmer doen? Op zoek naar gezonde voeding, of iets speciaals omdat hij op dieet staat? Ontdek het met MyCavalor.com.

 • Testimonial

  Cavalor Gastro Aid
  Tessa de Vrieze – Mijn paard knapt helemaal op van Cavalor producten!

  Op de foto's kan je zien hoe het nu gaat met mijn merrie. Ze knapt met hulp van Cavalor producten helemaal op!! Ben er zo blij mee.

  Haar vacht gaat weer liggen en glanzen en ze lijkt geen darmkrampen meer te hebben tot nu toe. Ik ben pas een week bezig met Cavalor Resist en Cavalor Gastro8 maar het lijkt super te helpen.

  De Cavalor Muddoc kan na een penicilline kuur nu zijn werk gaan doen en ook daar lijkt vooruitgang in te zitten.

   


  » Cavalor Gastro Aid
 • In the picture

  Het grote gezonde hoef-dossier


  Hoe voeding de hoefkwaliteit bepaalt. Brokkelhoeven, pijnlijke zolen, droge voeten,... het zijn problemen waar veel paarden mee ‘rondlopen’, maar de oplossing is niet altijd voor de hand liggend. Het is belangrijk om hoefproblemen correct te behandelen. De gezondheid van de hoeven heeft immers een grote invloed op de levenskwaliteit en prestaties van uw paard. Maar hoe kunnen we hoefproblemen oplossen, of beter nog: hoe kunnen we ze voorkomen?

  » Read more » Read all articles