Elektrolytes

Welcome to Cavalor!

Note that the product information is written in an international context and can be in conflict with your local regulation.
For local information, please click here and choose your country.


 • Elektrolytes

  Elektrolyten: een hype of een must

  Cavalor Elektrolyte

  Met de zomer in aantocht en temperaturen die de hoogte in schieten, is het belangrijk om elektrolyten opnieuw onder de aandacht te brengen. Sommige paardenhouders geven ze dagelijks, anderen alleen bij een hittegolf of bij een zware wedstrijd. Wanneer heeft het paard die elektrolyten nu eigenlijk nodig, en waarom?

  » Read more
 • Testimonial

  Cavalor Hepato Liq
  Hepato Liq.

   

  Ik had een jaarling en een veulen die zich voor een onbekende reden steeds schuurden. Cavalor raadde aan om een kuur Cavalor Hepato Liq te geven. Het resultaat was super! Mijn paarden schuren niet meer en zowel zij als ik zijn heel tevreden! – Hugo De Witte, België

   


  » Cavalor Hepato Liq
 • In the picture

  Friday Spotlight: Lillee @ Chum Therapeutic Riding Center


  Children and Horses United in Movement, or C.H.U.M. Therapeutic Riding Inc. has been serving the Michigan area since the early 1980s. Established by Bonnie DePue, who is certified by the North American Riding for the Handicapped Association, C.H.U.M. is a faith and grace guided riding program, intended to help those with and without disabilities grow their love and appreciation for horses.

  » Read more » Read all articles