When the result counts


Welcome to Cavalor!

Note that the product information is written in an international context and can be in conflict with your local regulation.
For local information, please click here and choose your country.


 • My Cavalor

  MyCavalor.com’ is een snel en gebruiksvriendelijk online programma dat via enkele vragen in een mum van tijd een passend rantsoen voor je paard berekent. Want jouw paard is anders en heeft andere noden! Heeft hij net meer energie nodig, of moet hij het wat kalmer doen? Op zoek naar gezonde voeding, of iets speciaals omdat hij op dieet staat? Ontdek het met MyCavalor.com.

 • Testimonial

  Cavalor Strucomix Senior
  John Zambrano – Stalmanager voor Peter Lombardo, Cavalor-kampioen

  "De reden dat ik begonnen ben met het gebruik van Cavalor was dat ik een merrie had die een heel slechte eter was en het lastig was om haar op gewicht te houden. Ik sprak met de vertegenwoordiger en hij vroeg me om Cavalor te proberen. Dus ik probeerde een zak en ze begon een beetje beter te worden in de eerste week, en na de tweede week begon ze veel meer interesse te krijgen in haar voer. Ze was dol op het voer, kwam aan, was glanzend en gezond, dus ik besloot om alle paarden over te zetten op Cavalor." - Oorspronkelijk Cavalor® Strucomix Senior
  » Cavalor Strucomix Senior
 • In the picture

  Now go win

  Ik wil mijn paard fit aan de start. Hoe kan ik hem/haar nutritioneel maximale ondersteuning bieden ? Het is je waarschijnlijk al wel eens overkomen: je leeft maandenlang naar die ene belangrijke wedstrijd toe en dan is het eindelijk D-day. Je tuig netjes gepoetst, zelf goed uitgeslapen, je paard goed getraind.. Kortom, je bent er volledig klaar voor. Maar net wanneer het moet gebeuren, voelt je paard niet in topvorm. Wat nu ? Je paard kan zich wat stijf voelen, of niet 100% fit zijn door diverse oorzaken. De meest bekende is spiervermoeidheid. Traditioneel wordt melkzuur als de “boosdoener” gezien bij dit type vermoeidheid. Maar is lactaat effectief een boosdoener? En is lactaat de enige oorzaak van vermoeidheid en verzuring?

  » Read more » Read all articles