Alice Naber-Lozeman

From now on Cavalor Ambassadors will be easily recognizable, thanks to this unique logo developed especially for them. The new ambassador logo symbolizes our mutual engagement.

This website uses cookies.
This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more

Eventing


Geboren: 7 mei 1971 Specialisatie: Eventing, soort triathlon voor paarden. Met hetzelfde paard rijd je een dressuurproef, een cross country en een springparcours. Eventing is een Olympische discipline.

Alice kreeg de eventingsport via de bekende paplepel ingegoten. Haar vader is Gerrit Lozeman die in 1969 de eerste eventing (toen nog military) wedstrijd won in Deurne. Als klein meisje crosste ze met haar pony al door de bossen. Toen ze 16 jaar was werd ze met haar Why Not 7e op het EK voor de junioren. Ze is diverse malen Nederlands Kampioen geweest en heeft Nederland inmiddels op tien EK's vertegenwoordigd. Ook nam Alice deel aan de Wereldruiterspelen in 1994. Ze reed als enigste Nederlandse de zware viersterren wedstrijden van Badminton en Burghley foutloos uit.

In 2008 won ze het Nederlands kampioenschap eventing in Boekelo met Coral Estate Tom Cruise II.
Haar doelen zijn voor komend jaar het EK rijden, daarna in 2010 de Wereldruiterspelen in Kentucky. De Olympische Spelen van Londen in 2012 is ook een belangrijk doel van Alice. Ze is sinds 1997getrouwd met Gert Naber en samen hebben ze twee dochters. Leida (2005) en Jantien (2008). Het gezin woont in Biddinghuizen.

 

Resultaten Alice Naber-Lozeman

2008

Nederlands kampioenschap eventing in Boekelo met Coral Estate Tom Cruise II gewonnen.

 

 
Biography at fei.org :

http://fei.infostradasports.com/asp/lib/TheASP.asp?pageid=8937&sportid=312&personid=462598